Social Media Plan

Deze cursus is voor iedereen die social media bedrijfsmatig wil inzetten maar niet weet waar te beginnen en welke kanalen in te zetten. Je hoeft voor deze cursus geen kennis te hebben van de diverse social media kanalen. Alles wordt je tijdens de cursus stap voor stap uitgelegd.

Facebook voor bedrijven

Facebook is het meest gebruikte social media platform. Een pagina voor je bedrijf is dan ook onmisbaar. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Welke content je het beste kan plaatsen en hoe adverteren op Facebook werkt. Dan is de cursus Facebook voor Bedrijven voor jou ideaal.
E-mailmarketing met Mailchimp

Mailchimp maakt het eenvoudig om mooie, gepersonaliseerde e-mailcampagnes en nieuwsbrieven te ontwerpen en te versturen. Een effectieve campagne en/of goede nieuwsbrieven helpen je bij het promoten en uitbreiden van je bedrijf. Het gebruik van Mailchimp en gratis en eenvoudig.
Linkedin voor Professionals

LinkedIn is een online sociaal netwerk voor professionals. Een goed profiel op LinkedIn maakt het mogelijk een netwerk op te bouwen. Vind een baan, andere professionals of ontdek zakelijke kansen.
Eigen website met WordPress

Met WordPress maak je eenvoudig om mooie, gepersonaliseerde website zoals jij dat wilt. Met WordPress maak je gemakkelijk je eigen website. Zonder te hoeven programmeren of codetalen te kennen. Ontdek de mogelijkheden van WordPress. Maak en beheer je eigen website.